top of page

Tuinverzorging.eu is een veelzijdig bedrijf dat is gespecialiseerd in tuinonderhoud, uitvoering van straatwerk en het plaatsen van schuttingen. Heeft u een nieuwe tuin of wilt u uw huidige tuin grondig laten aanpakken, twijfel niet en vraag een vrijblijvend gesprek aan om met u de mogelijkheden te bespreken.

 

Voor tuinonderhoud kunt u altijd rekenen op korte wachttijden en scherpe tarieven, het tarief bedraagt €45 per uur en werkdagen zijn maximaal 8 uur lang.

Het werk wordt uitgevoerd met professioneel elektrisch gereedschap, veelal op krachtige 82 volt accu's. Er zijn geen onverwachte bijkomende kosten voor apparatuur dankzij een veelzijdig arsenaal aan gereedschap. Mogelijkheden worden besproken en een offerte word opgesteld vanuit uw wensen, veelal vele malen scherper dan de concurrent!

ECF329A5-9CC2-4E74-8BFE-2FC75F28E457.jpe

Neem contact op voor het plaatsen van schuttingen op maat, deze worden tegen een scherp tarief voor u geplaatst. U kunt rekenen op hetzelfde tarief per uur of een offerte laten opstellen om een vaste prijs per meter vast te laten leggen.

Het bestraten van terrassen in tuinen is in de loop van de jaren steeds meer één van de hoofdwerkzaamheden van tuinverzorging.eu geworden, er word gewerkt met verschillende innovatieve oplossingen om het werk secuur en op tempo uit te voeren. Een elektrische kruiwagen, egalisatie schuif en steen steekwagen voor de populaire 60x60 cm tegels maken dat het werk in hoge kwaliteit uitgevoerd kan worden.

Voor nieuwe hagen, planten en struiken in uw tuin ga ik op zoek naar de beste prijs en maak een passend aanbod.

Ook voor werk zoals opbouw van verhoogde borders, aanleg van kunstgras, plaatsen van veranda's, bewatering, vijvers en ruimtebesparende oplossingen bent u aan het juiste adres.

IMG_5186.jpeg

Met een uurtarief van €45 bent u verzekerd van een scherp tarief voor al uw tuinwerkzaamheden, bestraten word uitgevoerd vanaf €25 per vierkante meter.

In de offertes word altijd gewerkt met vaste tarieven per uur of per strekkende en vierkante meters, iedere klant geniet van dezelfde transparante kosten.

Buiten de regio het Gooi worden voorrijkosten berekend van €0.75 per km op afstand van Hilversum, de tarieven voor groenafval zijn €50 per m³ en voor aarde €75 per m³.

bottom of page